Deze locatie is qua ligging uniek te noemen....er is een eigen parkeerplaats aanwezig en er is in de buurt op, en zelfs binnen 3 minuten loopafstand voldoende parkeergelegenheid als u met de auto komt. Komt u met openbaar vervoer en komt u per trein, ook dan ligt de locatie op 3 minuten loopafstand van het station!

Verder is  Den Bosch voorzien van enkele ‘Transferia’, hetgeen inhoudt dat u met de auto naar een van deze Transferia rijdt, de auto de hele dag parkeert voor een  bedrag van € 3,00 en vanaf het Transferium kunt u dan gratis gebruik maken van een speciaal voor u rijdende ‘pendel’-bus, die u naar het centrum brengt, waar het Centraal Station is gelegen. Wanneer u de achteruitgang van het station gebruikt richting ‘Paleiskwartier’, bent u binnen 3 minuten op locatie! (zie de routebeschrijving:

“Met de trein”)


Routebeschrijving


Met de auto:   


U kunt deze parkeren op de eigen parkeerplaats van de BBS tegen betaling van een luttel bedrag via de beheerder, òf u parkeert uw auto op de parkeerplaats aan de achterkant van de BBS.  Van daaruit loopt u richting ingang van het gebouw.

Let op: In de wijk zelf geldt een parkeerverbod, dus parkeer uw auto niet langs de kant van de weg of in de parkeervakken voor de huizen wanneer u niet over de juiste parkeervergunnig beschikt.

( zie verder hieronder)


Met de trein:


U stapt uit op het Centraal Station van Den Bosch en loopt richting uitgang ‘Paleiskwartier’.

Onder aan de trap (of lift) loopt u rechtsaf de Parallelweg in. Na ongeveer 150 meter loopt u de eerste weg links in en direct weer links. U ziet dan nieuwbouw-woningen aan de overkant van de straat en even verderop het lesgebouw in de Zernikestraat, hoek Edisonstraat.

Routebeschrijving

Jubileum_2017-Mobile Locatie/contact (Mobile) Home page

  Naar  boven

Routebeschrijving Locatie opleiding RTNederland

De lessen worden gegeven in het prachtige en smaak- en sfeervol ingerichte BBS gebouw te Den Bosch,

Zernikestraat 2, 5223 CD.

(Hoek Edisonstraat)

Zie foto’s hierna.

Opleidings-instituut  RTNederland