Tweedaagse Bijscholing

Entiteiten, aanhechtingen en andere vormen van niet-eigen energie

Bij voldoende belangstelling wordt deze bijscholing/workshop herhaald. Beiden kunnen plaatsvinden op de locatie ‘SCC de Helftheuvel’ te Den Bosch maar op aanvraag ook op een andere locatie bij minimaal acht belangstellenden.

Bijna iedereen heeft wel eens iets over ‘entiteiten’ gehoord of gelezen, maar ‘aanhechtingen’ en andere vormen van ‘niet-eigen energie’ klinken meestal meer vaag. Wat is nu het verschil? Krijgen we allemaal met entiteiten, aanhechtingen en niet-eigen energie te maken?
Het antwoord is ja!
Ieder mens heeft te maken met deze vormen van energie, dus ook onze cliënten. Wat betekent dit voor jezelf als therapeut(e )? Hoe herken je het is en is het belangrijk om er mee te kunnen werken als therapeut(e) en hulpverlener?

In deze tweedaagse boeiende bijscholing – een onderdeel van de module Entiteiten, aanhechtingen en niet-eigen energie – krijg je antwoorden op deze vragen!

Deze bijscholing wordt verzorgd door Cynthia Jaspers-Matabadal

Cynthia Jaspers-Matabadal is werkzaam geweest als re-integratiecoach en werkt nu als participatiecoach bij de gemeente Alphen aan den Rijn.

Cynthia Jaspers-Matabadal

Daarnaast is ze vijf jaar werkzaam geweest bij Slachtofferhulp Nederland.
In de periode bij Slachtofferhulp heeft ze verschillende trainingen gevolgd. Waaronder kindermisbruik, huiselijk geweld en rouw & verlies.
Na die periode is ze de driejarige post Hbo–opleiding tot specialist traumaverwerking d.m.v. regressie- en reïncarnatietherapie (PLT) gaan volgen.
Ook heeft ze de opleiding kindertekeningen lezen én begrijpen gedaan
Sinds 2016 werkt Cynthia in haar eigen praktijk Traumaverwerking d.m.v. regressie- en reïncarnatietherapie en vanaf 2018 is ze als freelance vakdocente, mentor en supervisor verbonden aan het opleidingsinstituut RTNederland.

Praktische informatie

De bijscholing vindt plaats in:
Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel
Helftheuvelpassage 115
5224 AC ‘s-Hertogenbosch

Bus vanaf centraal station,
lijn 4 – Kruiskamp –(5 haltes)

Bij de Rijzertlaan uitstappen,
280 m. lopen naar Helftheuvelpassage 115, 5224 AC Den Bosch.

De kosten bedragen totaal (2 dagen) € 150,- per persoon

Aanmelden kan via deze website of via een e-mail naar info@rtnederland.nl

Na ontvangst van de betaling op IBAN: NL35 INGB 000.52.97.045 t.a.v. Stichting OPV te Raamsdonksveer en o.v.v. Tweedaagse Bijscholing Entiteiten, is de aanmelding definitief.

Na afloop van de bijscholing ontvang je een certificaat van deelname.

NU AANMELDEN »