Bijscholing entiteiten, aanhechtingen en niet-eigen energie
In samenwerking met BivT

Datum 29 september 2018
Tijd van 10.00 -17.00 uur
Door Marilou Koene-Boulanger
Locatie BBS Boschveld, Zernikestraat 2, 5223 CD Den Bosch
Kosten zie onderstaande link
Aanmelden BivT

Bijna iedereen heeft wel eens iets over ‘entiteiten’ gehoord of gelezen, maar ‘aanhechtingen’ en andere vormen van ‘niet-eigen energie’ klinken meestal meer vaag. Wat is nu het verschil? Krijgen we allemaal met entiteiten, aanhechtingen en niet-eigen energie te maken?

Het antwoord is: Ja.

Toch zijn we ons vaak (te) onbewust van de invloed die entiteiten, aanhechtingen en niet –eigen energie op ons kan hebben. Kan dat kwaad? Moeten we bang zijn van entiteiten, aanhechtingen en niet-eigen energie? Is het misschien gevaarlijk om er mee bezig te zijn?

Ieder mens heeft te maken met deze vormen van energie, dus ook onze cliënten. Wat betekent dit voor jezelf als therapeut(e )? Hoe herken je het is en is het belangrijk om er mee te kunnen werken als therapeut(e) en hulpverlener?

Al deze vragen, en misschien nog meer, komen aan bod tijdens deze boeiende bijscholingsdag!

Doel

De doelstelling van de scholing is het herkennen en externaliseren van geïnternaliseerde externe energie.

Na het volgen van deze bijscholing:

  • Heeft de therapeut inzicht in de aanwezigheid van niet eigen energie in de vorm van entiteiten of andersoortige aanhechtingen bij cliënten.
  • Heeft de therapeut begrip van de risicofactoren tot het aantrekken van entiteiten.
  • Kan de therapeut verschillende inductievormen toepassen.
  • Kan de therapeut de entiteit inzicht geven in de nadelen van het aangehecht zijn bij een levend mens.
  • Kan de therapeut, indien nodig, een herbeleving toepassen bij een entiteit, zodat de traumatische gebeurtenissen op een dusdanige manier verwerkt worden dat de entiteit zich kan onthechten.

Doelgroep

Psychologen, therapeuten, coaches, counsellors, psychosociaal hulpverleners, maatschappelijk werkers, artsen, hypnotherapeuten, regressietherapeuten en andere paramedici uit de reguliere en complementaire hulpverlening.

Marilou Koene-Boulanger

Marilou Koene-Boulanger werkt sinds 1996 als therapeute in een beroepsgebonden praktijk vanuit de opleidingen sociale dienstverlening en gestalttherapie. In 2001 is ze na de driejarige opleiding afgestudeerd als Holografisch reïncarnatietherapeute.

Sinds 2002 is Marilou voorzitter van Stichting OPV die het bestuur vormt van het Opleidingsinstituut RTNederland. Binnen het opleidingsinstituut houdt ze zich ook bezig met de ontwikkeling en verdieping van de diverse modellen die deel uitmaken van de post-HBO-opleiding reïncarnatietherapie.