‘Bijscholing

‘Geboorte volgens het zevenfasen model’

in een natuurlijk geboorteproces

Bij voldoende belangstelling wordt deze bijscholing/workshop herhaald. Beiden kunnen plaatsvinden op de locatie ‘SCC de Helftheuvel’ te Den Bosch maar op aanvraag ook op een andere locatie bij minimaal acht belangstellenden


De geboorte is de overgang van een volledig symbiotische fase naar een gedeeltelijk symbiotische fase in het ontwikkelingsproces van een mens. Tijdens het geboorteproces vindt er een actualisering plaats van oude trauma’s en kunnen nieuwe trauma’s ontstaan.

Tijdens deze bijscholing leren de deelnemers hoe je via het zevenfasen model geactualiseerde trauma’s van moeder en baby kunt herkennen en opsporen.
Hetty zal dit model ook demonstreren zodat de deelnemers zien hoe dit in zijn werk gaat en op welke wijze trauma’s doorwerken bij moeder en kind.
Ook zal Hetty laten zien op welke wijze een therapeut deze trauma’s kan doorwerken zodat moeder en kind weer in hun kracht kunnen staan.

Deze bijscholing wordt verzorgd door Hetty Kruijmer-Cazemier

Sinds 2016 verricht Hetty Kruijmer-Cazemier als freelancer een aantal werkzaamheden binnen het Opleidingsinstituut RTNederland.

Hetty Kruijmer

In januari 2019 werkte Hetty Kruijmer mee aan het televisieprogramma ‘Jacobine op zondag‘ met als thema: ‘Kun je geloven in reïncarnatie?’
Zie ook: Kun je geloven in reïncarnatie? gemist? Start met kijken op NPO Start/

Hetty heeft zich gespecialiseerd in “Geboorte volgens het zevenfasen model.” Dit model is ontwikkeld door het opleidingsinstituut RTNederland en wordt door haar daar gedoceerd.

Praktische informatie

De bijscholing vindt plaats in:
Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel
Helftheuvelpassage 115
5224 AC ’s-Hertogenbosch

Bus vanaf centraal station,
lijn 4 – Kruiskamp –(5 haltes)

Bij de Rijzertlaan uitstappen,
280 m. lopen naar Helftheuvelpassage 115, 5224 AC Den Bosch.

De kosten bedragen € 100,- per persoon

Aanmelden kan via deze website of via een e-mail naar info@rtnederland.nl

Na ontvangst van de betaling op IBAN: NL35 INGB 000.52.97.045 t.a.v. Stichting OPV te Raamsdonksveer, is de aanmelding definitief.

Na afloop van de bijscholing ontvang je een certificaat van deelname.

NU AANMELDEN »