Bijscholing

‘Geboorte volgens het zevenfasen model’

in een natuurlijk geboorteproces

15 maart 2024 van 10.00 – 17.00


De geboorte is de overgang van een volledig symbiotische fase naar een gedeeltelijk symbiotische fase in het ontwikkelingsproces van een mens. Tijdens het geboorteproces vindt er een actualisering plaats van oude trauma’s en kunnen nieuwe trauma’s ontstaan.

Tijdens deze bijscholing leren de deelnemers hoe je via het zevenfasen model geactualiseerde trauma’s van moeder en baby kunt herkennen en opsporen.
Hetty zal dit model ook demonstreren zodat de deelnemers zien hoe dit in zijn werk gaat en op welke wijze trauma’s doorwerken bij moeder en kind.
Ook zal Hetty laten zien op welke wijze een therapeut deze trauma’s kan doorwerken zodat moeder en kind weer in hun kracht kunnen staan.

Deze bijscholing wordt verzorgd door Hetty Kruijmer-Cazemier

Hetty Kruijmer

Sinds 2016 verricht Hetty Kruijmer-Cazemier als freelancer een aantal werkzaamheden binnen het Opleidingsinstituut RTNederland.

Hetty heeft zich gespecialiseerd in “Geboorte volgens het zevenfasen model.” Dit model is ontwikkeld door het opleidingsinstituut RTNederland en wordt door haar daar gedoceerd.

Praktische informatie

De bijscholing vindt plaats in:
Sociaal Cultureel Centrum De Biechten
Vincent van Goghlaan 1
5246 GA Rosmalen

De kosten bedragen € 100,- per persoon

Aanmelden kan via deze website of via een e-mail naar info@rtnederland.nl

Na ontvangst van de betaling op IBAN: NL35 INGB 000.52.97.045 t.a.v. Stichting OPV te Raamsdonksveer o.v.v. naam en “7-fasen model”, is de aanmelding definitief.

Na afloop van de bijscholing ontvang je een certificaat van deelname.

NU AANMELDEN »