Routebeschrijving locatie opleiding

De lessen worden gegeven in het prachtige en smaak- en sfeervol ingerichte BBS gebouw te Den Bosch. Deze locatie is qua ligging uniek te noemen…. er is in de buurt op, en zelfs binnen 3 minuten afstand voldoende parkeergelegenheid als u met de auto komt. Komt u met openbaar vervoer en komt u per trein, ook dan ligt de locatie op 3 minuten loopafstand van het station!

Verder is Den Bosch voorzien van enkele ‘Transferia’, hetgeen inhoudt dat u met de auto naar een van deze Transferia rijdt, de auto de hele dag parkeert voor een bedrag van € 3,00 en vanaf het Transferium kunt u dan gratis gebruik maken van een speciaal voor u rijdende ‘pendel’-bus, die u naar het centrum brengt, waar het Centraal Station is gelegen. Wanneer u de achteruitgang van het station gebruikt richting ‘Paleiskwartier’, bent u binnen 3 minuten op locatie! (zie de routebeschrijving “Met de trein”)

Routebeschrijving auto

U kunt deze parkeren op de eigen parkeerplaats van de BBS tegen betaling van een luttel bedrag via de beheerder, òf u parkeert uw auto op de parkeerplaats aan de achterkant van de BBS. Van daaruit loopt u richting ingang van het gebouw.

Let op: In de wijk zelf geldt een parkeerverbod, dus parkeer uw auto niet langs de kant van de weg of in de parkeervakken voor de huizen wanneer u niet over de juiste parkeervergunning beschikt.

Of u kiest voor parkeren op één van de Transferia en neemt de bus richting Centraal Station.
(zie verder hieronder)

Routebeschrijving trein

U stapt uit op het Centraal Station van Den Bosch en loopt richting uitgang ‘Paleiskwartier’.

Onder aan de trap (of lift) loopt u rechtsaf de Parallelweg in. Na ongeveer 50 meter loopt u de eerste weg links in en direct weer links. U ziet dan het lesgebouw aan de rechterkant voor u staan in de Edisonstraat, hoek Zernikestraat.